dankort

Handelsbetingelser

Levering:
Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem Post Danmark eller gennem GLS Pakkeshop. Vi opkræver ved bestilling de af Post Danmark eller GLS fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet.
Husk der afsendes kun frostvarer tirsdag, så bestilling senest mandag kl 16.00. Det er dit ansvar som kunde at afhente/modtage pakken med frostvarer om onsdagen når den ankommer og anbringe dine varer i fryser derhjemme. Rabel kan ikke holdes ansvarlig for optøede varer ved uafhentede pakker. Reklamation skal foretages onsdag (dagen efter afsendelse) så vi beder dig kigge på dine produkter når du tager dem op af termokassen.

Reklamationsret:
Skulle du være så uheldig at modtage den forkerte smagsvariant eller mængde i forhold til det du har bestilt, skal du straks kontakte os, så vi kan rette op på fejlen.  Din faktura fungerer her som din kvittering. 
 

Returret: 
Der er ingen returret på fødevarer. Dette er for at sikre at alle krav om fødevaresikkerhed overholdes.

Ved personlig aflevering af dit køb: Køber du en personlig aflevering af vores produkter følger der en times snak om produkterne med. Produkterne er klar til brug så tilberedning er nemt, men måske trænger du som bruger blot til en snak om de udfordringer der kommer ved manglende appetit.
 

Betaling:
Hos os kan du betale med Dankort. Ved betaling med kort sendes oplysningerne sikkert og krypteret til PBS. Alle priser til private på siden er inklusiv moms og valutaen er DKK.(Danske Kroner). Beløbet vil først blive fratrukket din konto i det øjeblik varen sendes fra vores lager.

Anvendelse af personlige oplysninger:
Ingen personlige oplysninger, der registreres gennem denne shop, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller videregivet.
Alle informationer opbevares på betryggende vis.